parterapi i Den mytiske hårdknude

Jeg søger øvepar til Intens Parterapeutisk Forløb.

I forlængelse af min 14-årige erfaring som parterapeut og min igangværende efteruddannelse i Den mystiske hårdknude hos Jytte Vikkelsøe, søger jeg par, der ønsker at engagere sig i et intensivt og dybdegående terapeutisk forløb.

Hvorfor deltage?

Forløbet vil strække sig over minimum 4 sessioner med cirka en til to ugers mellemrum, hvor vi sammen vil udforske og kortlægge den mystiske hårdknude i jeres forhold. Dette vil være fundamentet, hvorfra vi skaber forandring og håndterer fastlåste konflikter. Efter disse indledende sessioner kan I vælge at fortsætte med øvesessioner, hvor I integrerer det lærte på en meningsfuld måde.

Forudsætninger for deltagelse:

– Vilje og mod til at engagere sig i et intensivt forløb.

– Åbenhed over for nye perspektiver og metoder.

Frivillig, men anbefalet læsning:

Det er en fordel, men ikke påkrævet, at I har læst bogen “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”. Det vigtigste er, at I har den nødvendige vilje og mod til at udforske og udvikle jeres forhold sammen med mig.

Investering:

Sessionerne vil blive tilbudt til en reduceret pris på 500 kr. pr. gang, da I fungerer som øve par. Denne pris reflekterer mit ønske om at skabe en win-win-situation, hvor I får mulighed for at deltage i et unikt forløb, og jeg kan fortsætte min faglige udvikling.

Hvis I føler jer klar til at tage det næste skridt og investere i jeres forhold, er I velkomne til at kontakte mig for yderligere information eller for at aftale en indledende samtale. Jeg ser frem til at samarbejde med jer på rejsen mod en dybere forståelse og styrkelse af jeres parforhold. I kan kontakte mig her.

De fire første sessioner følger et fastlagt mønster:

  1. Session: Vi dykker dybt ned i beskrivelsen af jeres problem, så jeg kan få en grundig forståelse af jer og jeres dynamik.
  2. Session: En af jer deler sin barndomshistorie, mens den anden lytter, og jeg tager noter og stiller opfølgende spørgsmål. Jeg søger efter tråde, der kan være forbundet med den mytiske hårdknude.
  3. Session: Den anden person i parret deler sin barndomshistorie, mens partneren lytter, og jeg fortsætter med at tage noter og stille spørgsmål. Jeg udforsker, hvordan begge barndomshistorier kan væve sig ind i den mytiske hårdknude.
  4. Session: Jeg præsenterer min analyse af jeres mytiske hårdknude – den dybere årsag til jeres konflikter. I forpligter jer til at arbejde gennem modstand for at overvinde udfordringerne og løse den mytiske hårdknude.

Fra session 5 og frem begynder udviklingen for jer som par. Indholdet og antallet af sessioner vil variere afhængigt af, hvordan I håndterer udfordringerne og jeres udvikling sammen som par.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.