Jeg kan ikke finde ud af hvad han vil

 

 

 

Hej Vickie
Jeg er en ung kvinde på 23 år, der i sommer mødte en skøn, moden mand på 42 år. Vi sås i nogle uger, hvor vi havde sex og hyggede os, men midt i det hele fandt han sammen med sin kæreste igen.

På trods af det, sås vi stadig som vi plejede, uden at hun vidste noget om det. I takt med at vi sås blev jeg mere og mere forelsket i ham for hver gang. Jeg sagde det til ham og spurgte ind til, om han havde det på samme måde. Han sagde, at det havde han ikke, men at han holdte rigtig meget af mig, og at han havde tænkt tanken et par gange om at slå op med sin kæreste og så være sammen med mig, det var bare aldrig blevet til noget, fordi han elsker sin kæreste, og problemet er vores alders forskel, sagde han. Han sagde, at han ikke var forelsket i mig.

Vi stoppede med at ses i en periode. Det valgte han, da han gerne ville have, at jeg fik følelserne lidt på afstand. Han ville gerne ses som venner derefter. Vi begyndte at ses igen for nylig, kun som venner. Det fungerer meget godt, men jeg er stadig helt vild med ham, og det ved han godt.

Han opfører sig, som om han ikke behøver at forholde sig til det. Han flirter med mig, siger jeg er en dejlig pige og kysser mig. Vi har ikke længere sex, for det vil han ikke. Det forvirrer mig og giver mig en indre uro. Jeg kan ikke finde ud af, hvad han vil og kan ikke læse hans signaler, da de er meget forskellige. Mit spørgsmål er: Hvorfor gør han, som han gør, hvis han bare nu kun er interesseret i venskab?

Mvh den unge kvinde

 

Kære unge kvinde

Du er sikkert en ualmindeligt dejlig pige, som har fundet en mand, der er tiltrukket af dig af netop denne årsag. Ud fra din beskrivelse kan jeg godt forstå, at du er forvirret og i tvivl om hans signaler. Og jeg skulle lige hilse og sige, at du ikke er den eneste. Du kunne såmænd ligeså godt opleve det i 30´erne, 40´erne eller 50´erne.

Halve hjerter

Du har været så uheldig, at møde en mand, som ikke var følelsesmæssigt færdig med sin kæreste.  Jeg kalder de typer for halve hjerter! Det er dem som ikke er afklarede med sig selv og sine følelser, før de kaster sig ud i noget nyt. Også selvom han sagtens kan have haft et ønske om at blive forelsket og komme videre. Men som regel når vi surfer frem og tilbage til vores kæreste, har vi stadig en binding og et væsentligt problem, vi endnu ikke har løst med hinanden.

Den mand, du har mødt, synes jeg på mange måder ikke tager helt ansvar for, hvad han har gang i. Dog er det langt fra sikkert, at han er så bevidst omkring det. Han fortæller dig, at han er gået tilbage til sin kæreste og at han ikke er forelsket i dig og ”kun” vil være din ven. Det følger han ikke helt til dørs, i og med at han stadig ser dig, flirter med dig og sågar kysser med dig.

Alarmklokker

Jeg tror på den ene side, at han trækker sig, fordi han ikke kan honorere dine følelser og på den anden side, vil han ikke miste den skønne berusende følelse af, at føle sig anerkendt og bekræftet af dig. Og det luner han sig formentlig ved, når kæresten derhjemme ikke giver ham følelsen af at være god nok. Lidt firkantet beskrevet.

Så jeg forstår godt din forvirring og tvivl. Dit problem er desværre, at du er spundet godt ind i hans favn, problemer og uærlighed. Du er blevet sødmen, der dækker over hans smerte. Jeg ville ønske for dig, at han tog det fulde ansvar ved at sige til dig: ”Jeg undskylder, at jeg involverede mig med dig, før jeg var færdig med min kæreste. Vi har nogle problemer, vi ikke kan løse, og så mødte jeg dig og blev tiltrukket af dig og kunne ikke lade dig være. Men jeg ønsker at behandle dig ordentligt og derfor vil jeg lade dig være nu. Det ville være det mest rene at gøre i denne situation, så du kan komme videre med dit eget liv.”

Stol på dit eget værd

Det siger han så ikke, men derfor kan du godt træffe et selvstændigt valg.  Og det valg er, at du selv trækker dig, velvidende at det bliver utroligt svært. Men du skal stole på dit eget værd og din egen mavefornemmelse. For jeg tror du har haft mange alarmklokker, og jeg synes ikke, du skal acceptere en mand, der flirter og kysser med dig samtidig med, at han har en kæreste og tilmed siger, at han ikke er forelsket i dig!

Jeg er helt sikker på at der findes en bedre mand til dig, der vil elske dig og styrke dig præcis som du er, så du føler dig som verdens heldigste kvinde.

Han skal nemlig være helt vild med dig!

Håber mit svar støtter dig på bedste vis.

Kærligst Vickie

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Brevkasse, elsker, Erotik, sex. Bogmærk permalinket.