Erotiske lydbøger.

En af de ting, jeg selv gør rigtig meget, når jeg støvsuger, kører bil (ups), laver mad, gør rent, arbejder eller træner, er at høre podcast og lydbøger. Og jeg har hørt virkelig mange. Så sig endelig til, hvis du vil have anbefalet nogen af mig indenfor underholdning, kærlighed eller personlig udvikling.

Men her handler det om de erotiske lydbøger, jeg gerne vil anbefale.  Idéen opstod i forbindelse med min opgave til magasinet WOMAN, hvor jeg skulle lave en guide til “hvordan du får mere sex i hverdagen” der udkommer i november 2011.

I et af mine tips, kan jeg så afsløre nu…… foreslår jeg, at man lytter til en erotisk lydbog. Det er en god måde at komme i kontakt med sin seksualitet og sin fantasier. Ja -måske får du også inspiration til at variere sexlivet og får fornyet interesse for din kæreste. Og ihvertfald får du mere lyst!

Jeg har anbefalet de nedenstående og desværre findes der ikke så mange af dem, men dem jeg kender, får du her:

 

Klassisk erotisk roman om en glædespiges oplevelser i 1700-tallets London. Med virkelig gode anmeldelser.

 

 

 

 

De små fugle” er noveller om ophidsende erotiske møder mellem fremmede på strande om natten, mellem fremmede foran skafottet i Paris, imens en mand bliver halshugget, mellem kvinder og mænd og især mellem kvinder og kvinder.

 

 

Essensen i Erotisk tantra er at bruge den seksuelle energi, som den enorme
drivkraft den er, til at være mere tilstede i nuet og øge bevidstheden
på forskellige planer. Samtidig med at det lykkes, bliver nydelsen mere
intens og orgasmerne længere.

 

 

Mandelen er titlen på denne stærkt erotiske roman, der er noget så unikt som et stykke nutidig passionslitteratur skrevet af en arabisk kvinde. Mandelen er samtidig det kælenavn den kvindelige hovedperson Badras elsker kærligt giver hendes skøds mest intime og nydelsesfulde dele.

Badra vokser op i en velstillet familie i en landsby, hvor traditioner og slægtens ry er i højsædet. Hun tvinges som ganske ung ind i et glædesløst og goldt ægteskab, som det lykkes hende at flygte fra. I al hemmelighed flytter hun ind hos sin usædvanligt frigjorte tante i storbyen Tanger. Tanten har valgt aldrig at gifte sig, men klarer sig strålende som kogekone for byens bedre kredse. Ved et sådant gæstebud møder Badra den velhavende læge Driss, som skal blive manden i hendes liv og selve tilværelsens omdrejningspunkt på godt og ondt. For Driss kan som ingen anden få hendes køn til at gløde og begæret til rase. Men kærlighed er også en farlig magt – både for den, som elsker og den, der bliver elsket..

 

Prøverummet er 10 historier om den erotik, der
opstår i øjeblikke, hvor vi er åbne over for det. Om manden, der bliver
nedlagt af en stærk, sanselig kvinde midt under konfirmationsfesten, om
kvinden, der bevæger sig gennem Marseille som en kælen hunkat i
løbetid, på jagt efter et hurtigt knald, om hustruen, der pirres
voldsomt af, at en fremmed kvinde vil have sex med hendes mand. Det er
sensualitet og sex, så det slår gnister, og det kunne være enhver
kvindes fantasier. De er skrevet med frækhed, legesyge, sødme og varme,
og set med kvindeøjne, men det skulle undre, hvis ikke mænd også gerne
vil følge med ind i prøverummet.

 

Atten vidt forskellige historier om kærlighed, drømme og damage control. Om lyst og lir og drenge og piger, der ikke kan holde fingrene fra hinanden. Om hvordan det er … sex og det.

 

 

 

En lydbog om hverdagens forførelser af Joan Ørting. Hvorfor tænder mænd og kvinder ofte på noget forskelligt? Hvad gør man, når sexlysten er ebbet ud, men man stadig elsker hinanden? Og hvordan får man et rigere sexliv – single eller sammen. Lydbogen er spækket med gode råd, læserbreve og masser af øvelser.

 

 

Fifty Shades Of Grey:

Anastasia Steele møder den unge, karismatiske forretningsmand Christian Grey, da hun skal interviewe ham til sin universitetsavis. Hun tiltrækkes kraftigt af hans smukke udseende og hans dunkle sind. Sammen – men på Christians betingelser – kaster de sig ud i et vovet passioneret forhold, som ikke kun afslører Christian Greys dæmoniske seksuelle præferencer, men også mørke, umættelige sider af Anas eget begær, som hun aldrig havde troet fandtes. En besnærende, romantisk og ultrasexet kærlighedshistorie – til læsere, der elsker både Auel og Twilight-serien.

Dette indlæg blev udgivet i bog, Erotik, film, Mænd, sex, tantra, Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.